Biografie

Webster, geboren als Nathalie Weber op 25 april 1989, is een Vlaamse singer-songwriter uit het Antwerpse. 

 

Ze volgde verschillende opleidingen in musical. Door deze ervaringen is de liefde voor liedjes schrijven en zingen aangewakkerd. 

 

Door een reeks concerten maakt Webster samen met haar gitaristen Bert en Koen Janssens een debuut in de muziekwereld. Als singer-songwriter verzorgt ze haar eigen Nederlandstalige teksten en legt ze hiermee de basis voor haar Nederlandstalige repertoire dat omschreven kan worden als een boeiende mix van Clouseau, Yevgueni, Ann Christy en Bart Peeters, het betere Nederlandstalige POP lied. 

 

In 2017 is de 1ste full album van Webster uitgekomen genaamd 'Anders is Anders dan Anders'. Het album is opgenomen in 'the blue room' van Jo Cassiers. Jo verzorgde niet alleen de opname en productie maar schreef ook de muziek voor het album. Een speciale dank gaat naar Jo Cassiers en Kris Wouters die samen een nummer hebben gemaakt voor het album. 

 

Nathalie heeft een vorm van autismespectrumstoornis. Via Webster wil Nathalie een voorbeeld zijn voor alle mensen met of zonder een beperking om hun dromen na te streven.

 

 

Facebook
Twitter